Logo Globos


Filter: Home | Toon alles |

Belkin Mixit Apple Lightning kabel - 0.9 meter - Wit vandaag nog bezorgd!

Vandaagnog.com biedt een overzicht van producten die vandaag nog bezorgd en/of afgehaald kunnen worden. (*)

Huidige Tijd:

vandaag bezorgd

Producten met het 'select' logo hebben de volgende bezorgopties. (*)

checkGratis bezorgen
Heb je een bestelling onder de € 20,- en bevat deze een Select-artikel? Ook dan betaal je geen verzendkosten.

checkVandaag nog bezorgd
Bestel je op werkdagen (ma t/m vr) voor 12:00 uur? Dan kun je ervoor kiezen om je artikel dezelfde dag nog (thuis) te laten bezorgen. Je bestelling wordt dan tussen 18:00 en 21:30 uur bezorgd.

checkVandaag nog afhalen
Als je op werkdagen vóór 12:00 je bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om deze diezelfde middag nog op te halen bij Albert Heijn. Vanaf 17:00 ligt je pakketje klaar bij de servicebalie.

checkAvond- en zondagbezorging
Laat je bestelling gratis bezorgen wanneer je wilt, dus ook ’s avonds en op zondag.

(*) Bij het bestellen zie je per artikel precies welke bezorg mogelijkheden er voor dat artikel zijn. Sommige diensten gelden niet voor alle postcodegebieden.

€ 14.49
Op voorraad. Vandaag voor 12:00 uur besteld, vandaag in huis + vandaag bezorgd bezorgopties

Belkin Mixit Apple Lightning kabel - 0.9 meter - Wit

★★★★ Score 4.2 van 5

meer info...
De Belkin Lightning naar USB kabel (0,9 meter) is geschikt voor het laden en synchroniseren van Apple apparaten met een Lightning connector. Dus ideaal voor je Apple iPod, iPhone of iPad. Met deze kabel sluit je jouw device aan op elk USB poort. Super handig om data te synchroniseren met je laptop of om op te laden. Je kunt de kabel ook aansluiten op een wand- of autolader. Door de lengte van de kabel is het ideaal om je telefoon bijvoorbeeld als navigatie in de auto te gebruiken. MIXIT-Serie Bekijk ook de andere artikelen uit de Belkin MIXIT-serie. De collectie bestaat uit laders, kabels, audio- en voedingsaccessoires in verschillende kleuren. Je kunt alles op elkaar aansluiten en elk apparaat verbinden. Compact en draagbaar De wat langere MIXIT↑ Lightning/USB-kabel heeft een perfecte lengte van 0,9 meter en is tegelijkertijd compact genoeg om in je tas meegenomen te worden. De kabel kan op elke USB 2.0-poort worden aangesloten en is dus vrijwel overal te gebruiken. Sluit hem aan op je laptop voor opladen en synchroniseren, gebruik hem met je eigen lader om via een wandstopcontact te kunnen opladen of sluit hem aan op een autolader voor opladen onderweg. Kenmerken: - 0,9 meter (90 centimeter lang). - Compatibel met laders van de Belkin MIXIT-collectie. - De voor- en achterkant zijn identiek waardoor het niet uitmaakt hoe je de kabel aansluit. - Licentie verleend door Apple aan Belkin voor het gebruik van de Lightning technologie (MFI-gecertificeerd). - De kabels is zowel geschikt voor opladen en synchroniseren. - Aan te sluiten op elke usb-poort om apparaten op te laden. Laat je inspireren in de Belkin shop!

De Belkin Lightning naar USB kabel (0,9 meter) is geschikt voor het laden en synchroniseren van Apple apparaten met een Lightning connector. Dus ideaal voor je Apple iPod, iPhone of iPad. Met deze kabel sluit je jouw device aan op elk USB poort. Super handig om data te synchroniseren met je laptop of om op te laden. Je kunt de kabel ook aansluiten op een wand- of autolader. Door de lengte van de kabel is het ideaal om je telefoon bijvoorbeeld als navigatie in de auto te gebruiken.

MIXIT-Serie


Bekijk ook de andere artikelen uit de Belkin MIXIT-serie. De collectie bestaat uit laders, kabels, audio- en voedingsaccessoires in verschillende kleuren. Je kunt alles op elkaar aansluiten en elk apparaat verbinden.

Gemaakt voor Apple

Compact en draagbaar


De wat langere MIXIT↑ Lightning/USB-kabel heeft een perfecte lengte van 0,9 meter en is tegelijkertijd compact genoeg om in je tas meegenomen te worden. De kabel kan op elke USB 2.0-poort worden aangesloten en is dus vrijwel overal te gebruiken. Sluit hem aan op je laptop voor opladen en synchroniseren, gebruik hem met je eigen lader om via een wandstopcontact te kunnen opladen of sluit hem aan op een autolader voor opladen onderweg.

Kenmerken:


- 0,9 meter (90 centimeter lang).
- Compatibel met laders van de Belkin MIXIT-collectie.
- De voor- en achterkant zijn identiek waardoor het niet uitmaakt hoe je de kabel aansluit.
- Licentie verleend door Apple aan Belkin voor het gebruik van de Lightning technologie (MFI-gecertificeerd).
- De kabels is zowel geschikt voor opladen en synchroniseren.
- Aan te sluiten op elke usb-poort om apparaten op te laden.

Laat je inspireren in de Belkin shop!


Vandaagnog is onderdeel van Globos Nederland | Repelvoorde 14 | 3204EE Spijkenisse | Holland | Tel: +31 (0)181 75 11 54 of +31 (0)181 700 240 | Email: info@globos.nl | IBAN: NL53ABNA0493287868 | BIC: ABNANL2A | KVK Rotterdam: 62379313 | BTW: 854794888B01 | College Bescherming Persoonsgegevens: 1422593 | Algemene Voorwaarden | Privacy Policy |